2010. február 28., vasárnap

krízistervezet

Emlékszem rá, hogy volt olyan időszakom, amikor meghatároztam, hogy nagyjából mikorra kell túl lennem az önbizalmi válságomon, és folytatni azt, amit addig is csináltam.
A minap több szaktársammal egyetemben én is kaptam egy levelet a konzultációs tanárnőmtől, aki felügyel azért, hogy a szakdolgozatunk időben kész legyen és jó legyen, hogy csipkedjük magunkat, mert csak a tyúk kotlik a tojásain.
Ez alapvetően viccesen hangzik, főleg ebben a megfogalmazásban, de bennem ilyenkor mindig megszólal egy kis félsz, hogy újabb kihívással kell szembenéznem nekem és a billentyűzetemnek, és mostanában ráadásként kezdem leértékelni a határozottságom is.
Ez nagyon remélem, hogy csak időleges dolog, mert a határozottságomra, kérem szépen, nagyon is szükségem van! Nélküle...



...Valami nagyon ehhez a sok üres sorhoz hasonló történne az íráskészségemmel. Megszűnne, és nagy semmi lenne; sok-sok üres enter lenne ott, ahol szövegnek kéne feszítenie a lapszélek távolságát.
Egyelőre annyit teszek, hogy befizetek egy táblára, amin az áll: "Ez a részleg felújítás és korszerűsítés miatt zárva."
Illetőleg tájékoztatom a dolgozóimat, hogy attól még a meló nem áll meg, a shownak folytatódnia kell! A környező szakosztályok pedig viseljék majd a pluszterheket...

Persze ezek csak tervek. Huhh, tök jó érzés, hogy már erre is vannak megoldás-féleségek. Az a tábla rendelés talán még inkább várhat... :)

2 megjegyzés:

pitypang írta...

Ejnye, egyenlőre a sorozatgyilkos vágja a hulládat az erdőben, ahogy a bash.hu mondja, a szó, amit kerestél, az "egyelőre" lehetett :3.
Egyébként érdekes, hogy kinek mi szükséges az íráshoz. Neked ezek szerint határozottság, nekem meg épp az ellenkezője - mivel az utóbbi írásaimat csak dicsérték, semmi bátorságom nincs semmi megírásához, mert félek, hogy rájönnek, hogy tévedtek... persze, amíg csak kritizáltak, addig tök jól ment xD. Remélem, azért visszaszerzed majd a határozottságod (és ne, kérlek, most puszta önzetlenségből ne kezdj kritizálni xD).

Chim írta...

Ez nálad ördögi kör, nem irigyellek. :D Köszi a javítást, igyekszem odafigyelni rá. Néha már sikerült helyesen írni. ^^""

Megjegyzés küldése