2010. január 9., szombat

Elindult a Basetoll!


Forrás: karcolat.hu
A cikk eredetijét a Basetoll főszerkesztője: Farkas Bálint írta

Elindult a Basetoll!


Újévre új lap. 2010 friss szülötte: a Basetoll rendszeresen megjelenő, novellákkal foglalkozó folyóirat.

A lapot azzal a céllal hoztuk létre, hogy mai kezdő, esetleg nem annyira kezdő írók rövid, csattanós írásaival töltsük meg. Kiadványunk nem akar mást, csak szórakoztatni – persze nem esünk kétségbe, ha közben megváltjuk a világot, de pillanatnyilag nem ez a főprofilunk.


A lapban megjelenő novellákat különböző irodalmi portálokról válogattuk, de aki szeretné, direkt is ajánlhatja nekünk írásait a basetoll kukac mail pont com címen.


Szerkesztőink: Burkos Zsolt (Maggoth), Farkas Bálint (Dom Wolf), Mészáros Zoltán (James Wal), Sárosdi Ádám és Takács Flóra. Grafikusaink: Eszes Ivett (IviC) és Pernesz Márk.


Az első számot bárki ingyenes letöltheti honlapunkról, a http://basetoll.mlap.hu/, illetve a http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/basetoll/uploads/basetoll.I.vf.I.szm..pdf címről


Az újságot nyomtatott formában Balatonfüred-Veszprém körzetben terjesztjük.



Üdvözlettel, a Basetoll egyik szerkesztője: Ábrahámotok

3 megjegyzés:

Fionn írta...

és ezt blogból kell megtudnom o,O grat szerkesztő Úr!

ancsi. írta...

tyűű, egyik döbbenetből a másikba esem itt, gratulálok!:D ha lesz úgy időm, elolvasgatom az tuti^^

Chim írta...

Ó, nem kell nagy dologra gondolni - még nem az, de majd mi azzá tesszük, mwuhahaa... izé, elfogott valami hülye önbizalom-hullám, ne is törődjetek velem.
Szóval köszi szépen mindenkinek! Nekem nagyon tetszettek a benne található novellák, szóval akinek lenne 10 perc szabadideje, illetve némi boldogsághormon-igénye, az nyugodtan lapozgasson fel benne pár novit. Na, ennyi volt a reklám helye.
Fionn: eredetileg ezért is kerestelek fel ma, csak aztán túl sok mindenre akartam figyelni, így meg ez kiment a fejemből.
Ancsi: bárcsak maradna ez így, bár eddig se panaszkodhattam. :)
Még egyszer köszi mindenkinek!! :)

Megjegyzés küldése