2009. szeptember 16., szerda

blogtűz

"A blogtűz lényege az, hogy az ember ellenállhatatlan vágyat érez arra, hogy blogoljon."

Az, hogy évezrednyi mély kussolás után most írok új bejegyzés közel sem véletlen. Ugyanis most kéne a legkevésbé blogolnom.
A nyári gyakorlatom alatt lehetőségem volt teret adni cikkírói fantáziámnak és kreativitásomnak, aminek hála hamar felfedezett magának a gyakorlati helyemként szolgáló kommunikációs ügynökség. Így a kötelező három hét után további egy hónapig maradtam még, hogy online kommunikációsként (avagy online sajtósként) cikkekkel és tartalommal töltsem fel azokat az oldalakat, amivel szerződésük volt. Ez egyetlen honlapot jelentett, a meteorologus.hu-t, ahol máig ott virítanak az írásaim. Azért arra még ez is elég volt, hogy megtetszek nekik.
Erre a kis bevezetőre azért volt szükség, hogy mindenki értse, hogyan is kerülök én ahhoz, hogy egy print és online felülettel is megjelenő újság, újságírója legyek. Ezt a gyakorlati helyem projektje, amiben én már, mint újságíró veszek részt.
Az újság indulása október 7, ha jól tudom, addig azonban töménytelen mennyiségű cikkre van még szükségük. Ennek következményeként az elkövetkező két hétben napi átlagban 2-3, cikket várnak tőlem, de az sem baj, ha négyet küldök.
A mai nap során még egyetlen darab sem készült el, pedig úgy terveztem, hogy a holnapi mennyiség egy részét is ma írom meg, de erre már azt hiszem, hgy nincs esélyem.
Már csak azért is, mert elkapott a blogtűz. =]

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése