2011. február 4., péntek

Ádám

Riennek hála kaptam egy kis jellemzést az egyik névelemzős oldalról. Persze sok Ádám leledzik világszerte, és elég tré, ha tényleg mindannyian ilyenek vagyunk, de azért nagyon jól esett, hogy kimásolta nekem... és mitagadás. Magaménak is érzem. Biztos azért, mert elég öntömjénező. :)


Az Ádám nevű férfiak harcos típusok, akik elszántan küzdenek a céljaikért, amit kitűztek maguk elé. Vágynak az elismerésre, amelyet sokszor hivatásukban kívánnak elérni. S bár sokszor a végletekig racionálisnak és tárgyilagosnak tűnnek, a kemény felszín alatt egy mélyen érző ember található. A kardinális élethelyzetek lehetnek azok, amelyekben a céljaik megvalósítása, vagy épp az akaratukról való lemondás, esetleg anyagi törekvéseik megvalósulása kerül kalapács alá, ezért talán egész életükben harcolhatnak hol önmagukkal, hol a világgal.

Az Ádám név olyan személyiség kialakulását támogatja, aki kedveli a társadalmi életet, és képes arra, hogy egy-egy közösségen belül megteremtse és fönntartsa a harmóniát és egyetértést. Ugyanakkor kijelentései sokszor kinyilatkoztatásnak tûnnek mások számára, és szándékát félreérthetik. Ha esetleg az értékesítés területén dolgozik, biztosan sikeres, mert érdeklik más emberek, és barátságos természetû. Természetébõl adódóan sok függetlenségre van szüksége.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése